» Bine de stiut, august 20, 2013 1:31 pm

5 criterii de selectie de selectie pentru o firma de optimizare a spatiilor de depozitare

Posted by Marian Gavrilescu

Optimizarea spatiilor de depozitare este o industrie in care calitatea serviciilor pe care o firma le ofera reprezinta un factor important in alegerea unui consultant pentru gasirea unor solutii adecvate conform cerintelor clientilor. Asadar, Danys Group Organization a decis sa realizeze o serie de criterii de selectie prin care sa se poata masura calitatea serviciilor unei firme din industrie:

 

1. Experienta companiei – un prin factor pe care ar trebui sa-l luati in calcul atunci cand alegeti o companie ar fi experienta sa in proiecte similare cu al dumneavoastra. Spre exemplu: daca aveti de optimizat o hala industriala si colaborati cu o firma care are in portofoliul sau doar proiecte mici, atunci cu siguranta ar trebui sa evitati o astfel de companie. Motivul ar fi ca probleme care ar putea aparea de-alungul colaborarii ar fi din cauza lipsei de experienta.

 

2. O echipa de proiectanti profesionisti – fiecare proiect este unic in felul sau si nu trebuie tratat dupa ureche. Asadar, un consultant cu experienta in domeniu va sti cu siguranta cum sa va optimizeze spatiul de depozitare, oferindu-va in acelasi timp un cost mai scazut al proiectului.

 

3. O echipa de logistica profesionista – pentru ca stocurile sunt greu de mentinut, deoarece dimensiunile rafturilor sunt customizabile, acestea sunt de regula importate. Astfel, fara o echipa dedicata logisticii, proiectul dumneavoastra ar putea sa depaseasca cu mult termenul limita stabilit la inceputul contractului.

 

4. O echipa de montaj profesionista – Fara o echipa de montaj care sa nu includa ingineri nu se renteaza sa se investeasca deloc intr-un proiect de optimizare a spatiului de depozitare. De ce? Exista posibilitatea ca sistemele dumneavoastra sa fie montate dupa ureche, iar pe termen lung acest mod de lucru poate dauna grav infrastructurii rafturilor comandate.

 

5. Calitatea produselor – daca acestea sunt fabricate din materiale necorespunzatoare necesitatii dumneavoastra, exista posibilitatea ca investitia planuita pe termen lung sa se transforme intr-un calvar. Rafturile fabricate din materiale de proasta calitate prezinta un risc mai mare de alterare al metalului, deoarece ele sunt supuse in fiecare zi la un anumit nivel de stress in functie de greutatea obiectelor pe care le depoziteaza. Va recomandam produse fabricate in Polonia sau Germania.

 

Danys Group este o organizatie care corespunde cu brio tuturor celor 5 puncte mentionate anterior. Experienta noastra de peste 8 ani si serviciile de cea mai inalta calitate pe care le oferim, ne recomanda ca fiind cea mai puternica companie din europa in acest domeniu. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre noi, va asteptam pe pagina noastra de internet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)


 
 
Delicious

Comentarii

Lasă un răspuns