» Bine de stiut, septembrie 4, 2013 9:41 am

Dulapuri metalice

Posted by Marian Gavrilescu
dulapuri metalice

Este cunoscut faptul ca, pentru a evita orice fel de situatii care pot duce la pierderea de lucruri valoroase intr-un mediu colectiv precum: o sala de sport, locul de munca sau la scoala, trebuie sa optati pentru dulapuri metalice, deoarece acestea va pot furniza un nivel ridicat de securitate. Pe langa acest lucru, dulapurile metalice reprezinta si forma cea mai economica de vestiar.

Opțiunile disponibile includ usi groase de metal si sisteme de blocare modernizate. Aceste dulapuri metalice pot actiona cel mai bine ca dulapuri de birou, dulapuri pentru uz personal si pentru recuzitele scolare. Exista si variante optionale in cazul dulapurilor metalice, cum ar fi: montarea unor picioare metalice ce pot fi fixate de podea sau a unor incuietori cu cifru. Tinand cont ca sunt multi producatori de dulapuri metalice atat pe plan local, cat si global, va recomandam ca in acest caz sa optati pentru unul ce poate sa va ofere produse de o calitate superioara.

Daca doriti sa primiti mai multe detalii sau o oferta de pret, va invitam sa completati formularul de pe site-ul nostru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)


 
 
Delicious

Comentarii

Lasă un răspuns