» Bine de stiut, septembrie 16, 2013 10:30 am

Dulapuri scolare prea mici si nesigure

Posted by Marian Gavrilescu
dulapuri scolare

Manuale supradimensionate, rucsaci mari, paltoane de iarna: echipamentul necesar al unui elev din ziua de astazi. Cu toate acestea, dulapul scolar care reprezinta spatiul personal al adolescentului nu exista in scoli, iar acolo unde se exista, este prea mic pentru a putea face fata tuturor cerintelor unui elev pe timpul iernii.

In cea mai mare parte, compartimentul acestor dulapuri scolare nu este mai mare de 200 mm latime, 450 mm adancime si 400 mm inaltime. Acestea sunt menite sa satisfaca atat dorintele studentului de a-si depozita rucsacul si manualele scolare, cat si pe cele ale institutiilor scolare care nu-si doresc ca un dulap sa contina intreaga garderoba a elevului.

O alta problema a acestor dulapuri scolare este ca sunt nesigure. De cele mai multe ori sunt fabricate din lemn si incuietorile acestora pot fi sparte foarte usor. Solutia? Un sistem de dulapuri metalice. Pe langa ca reprezinta o solutie mai ieftina decat cele din lemn, sunt mai spatioase si mai sigure decat cele din lemn.

Rafturi-Romania ofera atat acest tip de dulap, cat si solutii de optimizare a spatiului de depozitare, astfel incat sa se foloseasca spatiul de depozitare cat mai eficient. Daca doriti mai multe detalii despre serviciile noastre, va invitam sa ne contactati prin intermediul site-ului nostru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)


 
 
Delicious

Comentarii

eftemie valentina:

la ce bani ajunge dulapul din imagine si vreau sa stiu daca are cheie fiecare usa?

eftemie valentina:

buna ziua...ma intereseaza la ce bani ar ajunge un dulap ca in imagini?...usile sunt cu cheie?

Lasă un răspuns